Selecteer een pagina
Mirah

28-12-2022

5:55 Dit is de hoogste staat van zijn die ik op deze aarde kan bereiken. Dit is een zwaar en eenzaam pad. Maar alles bewust aankijken, erdoorheen gaan, veel huilen en schrijven is mijn pad van verlichting. Verlichting van aardse pijnen. Mijn pijn helen, het pad van heling. Mijn denken is alleen nog maar daarop gericht. Mijn denken kan ik nooit helemaal uitschakelen. Dat kan alleen als ik echt overga naar de volgende fase. Maar ik kom aardig richting mijn vrije leven. Stap voor stap. Totale vrijheid kan alleen bij overgaan. De aarde kan nooit totale vrijheid geven. Toch wil ik die totale vrijheid hier op aarde wel voelen. Mijn lichaam, geest en ziel zijn steeds vrijer en ik voel me alleen maar beter worden. Heler. Dit komt door licht en liefde. Die verlichten mij.

Er is nog maar één pad voor mij. Geen zijwegen, u-turns of zandpaden. Eén pad omhoog en rechtdoor, stap voor stap. Zowel verticaal als horizontaal. Hoe fijn om op dit pad terecht gekomen te zijn. Dit is een mooi pad en ik zie en ik voel dat pad. Dit is mijn pad. Mijn pad is de onvoorwaardelijk, pure liefde. De ware liefde is op mijn pad gekomen. De ware liefde ben ik zelf. De ware liefde mag ik leven. Zijn zonder pijn. Volwaardig, vol-ledig zijn en leven. Deze liefde wil ik delen. Met jou en met alle anderen die ik tegenkom op dit mooie pad.

Translate »