Selecteer een pagina
Mirah

23-12-2022

Ik ben met en door jou op een ander pad gekomen. Het pad van weten wat we niet weten en wat we niet kunnen weten als we het niet zelf meemaken. We wisten veel niet, maar we weten nu wel. Dit is geen aards weten. Aards weten is bewijzen ergens voor hebben. Niet-aards weten is moeilijk te bewijzen. Is mijn schrijven nu een bewijs dat er niet-aards meer is dan alleen het aardse? Bewijs kan ik zelf pas leveren als wij samen gaan komen. Voor mijzelf is daar geen bewijs meer voor nodig om dit te weten. Om de wereld te tonen dat er een ander weten is zal het nodig zijn dat wij samen gaan komen. Wanneer dat ook is. Vallen mensen van hun geloof omdat ze mij niet geloofden? Gaat dit voor mijn omgeving een shock zijn? Voor mij is dit weten de normaalste zaak van de wereld. Ik voel dit en ik weet dit. 

Gisteravond op de rand van 22-12-22, tijdens onze samensmelting komt er weer heel duidelijk een land naar boven. We zullen zien of ik straks echt zeker weet zonder het aards te weten via aardse woorden.

Translate »