Selecteer een pagina
Museum More Gorssel

21-12-2022

Ik zal een rigoreuze stap moeten gaan nemen om me richting volledige vrijheid te gaan bewegen. Richting de onvoorwaardelijke liefde. Ik lig lang wakker vannacht en krijg veel inzichten. Ga ik Nederland verlaten? Waar ga ik werken? Is er toch nog angst om alles echt los te laten? Maar mijn lichaam zal wel ergens moeten zijn. Mijn ziel kan de hele wereld over zweven en zwerven maar die woont wel fysiek in mijn lichaam. Dat lichaam wil echt ergens helemaal vrij gelukkig zijn en dat kan op meerdere plaatsen. In eerste instantie toch maar een klein plekje in Nederland voor mezelf gaan zoeken. Ik wil vrij zijn en alleen nog maar leven vanuit liefde voor iedereen op mijn pad. Dit is mijn nieuwe leven. Vanuit innerlijke rust en in volledige vrijheid.

Translate »