Selecteer een pagina
Arnhem-Warnsborn

20-12-2022

Ik kan me overgeven aan en in de hemel. Deze overgave kan en mag ik nu ook leven op deze aarde. Overgave aan gewoon zijn. Zijn wie je mag zijn. Een wisselwerking tussen het universum en de aarde. Dat is de ziel die nu in mijn lichaam leeft. Daar zal ik het mee gaan doen. De balans hiertussen. Hemels en geaard. De geaarde hemel. Ik heb de hemel naar de aarde gehaald. Dit is mijn nieuwe leven, mijn nieuwe wereld.

10:25 Na een fijne Yin-Yoga overvalt me ineens een intense moeheid. Ik ga liggen op mijn Yoga mat en voel wat er gebeurt. Er komt iemand binnen in mijn gedachten die een aantal jaren geleden deze wereld heeft verlaten. Zware energie komt binnen van niet mogen zijn wie je bent. Een tijdje blijft deze persoon bij mij en ik voel dat het goed is. Ik voel bij mezelf dat het fijn is dat ik wel de rust heb gevonden in mezelf zodat ik wel verder kan op deze aarde en er niet zelf voor heb gekozen om al over te gaan. Hoewel deze gedachten er wel zijn geweest. Ook hier rust nog een taboe op om over te spreken. Maar ook ik heb echt momenten gehad dat dit leven op deze aarde te pijnlijk is en was. Toch weet ik nu dat alleen een lichaam deze aarde dan verlaat. De ziel leeft verder en gaat door. Een ziel kan ook blijven hangen op deze aarde. Dit is een dolende ziel. Iedere ziel wil uiteindelijk naar het licht en vrij zijn. Daarom zullen veel zielen weer terugkomen naar de aarde om deze staat van zijn te kunnen bereiken. Ook al zijn ze niet meer fysiek op deze aarde. Maar echt iedere ziel wil naar het licht. Maar voor mij is dit licht nu op deze aarde en wil ik dit licht nu leven hier op aarde. Verlicht leven. Als ik na mijn overgaan terug mag komen is het alleen maar in licht en liefde. Heel veel licht en liefde. Ik laat vervolgens dit bezoek en al deze energie weer los en ben dankbaar dat ik dit allemaal kon voelen.

 

Translate »