Selecteer een pagina
Arnhem-Warnsborn

19-12-2022

Werken met, in, aan en voor de liefde. Dit is mijn pad. Wat ben ik blij en dankbaar met mijn job. De mooiste die er is. Alleen word ik er nog niet voor betaald. Maar dat gaat nog wel komen. Vertrouwen.

Gisteravond met, in en voor liefde samengekomen via de Breath of Fire. Wat een intens samenzijn. Wat een genot. De ademhaling die mij tot grote hoogte brengt. Dit blijft genot van een andere planeet, een andere categorie, een andere dimensie. Dit is écht mijn pad. Zijn wie ik mag zijn.

Gister geef ik iemand met mijn handen een lichte warme voetmassage. Ik hield alleen de voeten vast en er werd gevoeld dat er wat gebeurde. Dit blijft bijzonder.

Mijn innerlijke heling heeft al op vele gebieden en vlakken zijn uitwerking. Bij mezelf constateer ik een heling van binnenuit bij mijn duimnagel. Mijn hele leven heb ik op mijn rechterduimnagel een spleet gehad. Een scheiding op mijn nagel waar ik regelmatig overal aan bleef haken. Een paar dagen geleden ontdek ik dat die nagel heel is en geen splitsing meer heeft. Wat een wonder. Zoiets kleins als een nagel geheeld omdat ik mezelf van binnen heb geheeld. Ik blijf mezelf verbazen waartoe ik als mens mezelf toe kan zetten. Dankbaar en blij met mezelf. Welke wonderen gaan er nog meer op mijn pad komen. Ik ben er klaar voor. Ik wonder en bewonder.

Translate »