Selecteer een pagina
Hoge Veluwe

13-12-2022

De hoeveelheid lichtenergie stroomde vannacht via mijn buik naar binnen. Deze buik raakt jouw buik. Deze straling stroomt naar jou en van jou naar mij. Met deze straling voeden en helen wij elkaar. Deze universele helingsenergie van ons sturen wij ook weer terug het universum in.

Toch zal deze energie nog niet door iedereen gevoeld worden. Deze licht en helingsenergie is te pijnlijk voor de meeste mensen. Dat is wat ik voel. Deze pijn zal blijven bestaan als je het niet zelf heelt. Dat is een keus van een ziel. Niet iedereen hoeft het nu zo diep aan te gaan om gelukkig te leven. Dan zal dat op een later moment gebeuren als de ziel daar klaar voor is.

Maar mijn ziel wil door in licht en liefde en deze verspreiden alleen maar door te zijn zonder woorden. Mijn woorden schrijf ik op vanuit het diepste van mijn ziel. Mijn woorden hoeft niemand te lezen. Dat is een vrije keus. Ik zal aan niemand mijn woorden meer opleggen. Ik leef mijn waarheid en die waarheid is voor anderen anders dan ze denken dat die is. Maar het is mijn waarheid en zo wil ik blijven leven tot het einde van mijn leven. Niemand kan mij meer van dit pad afbrengen en daardoor is mijn pad stiller geworden. Minder mensen maar ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als op dit moment. Zo wil ik leven. Overvloed aan licht, overvloed aan liefde. Zijn. Wat je aandacht geeft, groeit.

10:11 Werken in en aan de liefde. Liefde bijhouden. De liefde bedrijven als werk. Wie wil nu niet dit werk? Samen zijn en diep samen komen. Dit is ons werk. Niemand die het ziet. Niemand die het weet. Niemand die het gelooft. Maar dit is ons liefdeswerk. Achter de schermen en helemaal blij. Wat maakt het uit wat anderen hiervan denken? Ik praat hier niet meer over maar ga stap voor stap verder rustig doorwerken om uiteindelijk nooit meer gescheiden te leven. Nooit meer. Alleen maar leven in eenheid. Samen in eenheid. Laat maar komen. Dit is wat ik weet.

 

Translate »