Selecteer een pagina
Maastricht-Helpoort

12-12-2022

Vannacht uit mijn slaap gehaald voor weer een grote energie upgrade van mijn lichaam. De kracht van getallen in het Universum. Mijn buik en mijn hart werden diep geraakt. Energetisch opgeladen om mijn lichaam weer een stukje verder op de ladder omhoog te brengen. Om mezelf weer een stukje verder te verlichten. Wat een mooi proces is het toch. Wat ben ik dankbaar dat ik dit mag meemaken in deze tijd op aarde. Geloof of niet, maar de kracht van getallen, engelengetallen en dubbele getallen die je overal ziet en leest is voor mij een bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde. Er is veel te lezen hoe vroegere volkeren hier al op vertrouwden en mee leefden. Dit noemt de westerse wereld primitieve volken…Wat kunnen we toch nog veel leren van die volkeren die in een hele andere tijd leefden en misschien wel meer wisten dan wij nu weten. Wij denken te weten…Maar wat weten wij nu echt?

Krachtplaatsen.

Overal in de wereld zijn er krachtplaatsen. Ik hoef daar niet naartoe om die te voelen. De kracht zit in mezelf. Die kracht wordt alleen maar groter en sterker. Als ik alleen zou leven op deze aarde haalt dat alle kracht weg bij mij. De kracht haal ik van boven naar beneden. De kracht van het licht en de kracht van de liefde. Zo boven, zo beneden. Pure ware Kracht. Met deze kracht kan ik volwaardig leven op deze aarde.

 

 

Translate »