Selecteer een pagina
IJskristallen

11-12-2022

Vannacht in mijn slaap kwam onze ziel samen. Als één kluwen wol verstrengeld in elkaar. Ik weet even niet wat van mij is en wat van jou. Eén ziel, maar nog steeds is ons lichaam gescheiden op deze aarde. Het is goed. Maar het is nog steeds twee en niet één. Blijft het twee of wordt het ook op deze aarde één? Weten en voelen zegt ja.

‘s Nachts gebeurt er het meest met zielen. Dan wordt er gewerkt. Overdag heb ik een rustig leven en doe de dingen waar ik blij van word. Ik ben blij met mijn ziel en weet dat er in ieder geval nog een andere ziel net zo blij is als ik. Maar dat stukje van die ziel heeft een ander leven en andere belevenissen.

Als onze ziel samenkomt op deze aarde zouden we zonder woorden kunnen leven. Hoe mooi zou dat zijn? Geen woorden meer nodig voor begrip. Geen woorden meer nodig om liefde te kunnen delen. Geen woorden meer nodig om er te kunnen zijn voor anderen. Een vredige wereld zonder woorden. Een zachte warme wereld zonder woorden.

 

 

Translate »