Selecteer een pagina
Orbs

10-12-2022

Op de Kerstmarkt in Maastricht worden er een aantal foto’s van ons gemaakt helemaal in het licht. Als ik later terugkijk op de foto’s zie ik allemaal lichtcirkels op mijn lijf. Stilstaand op dezelfde plaats veranderen deze cirkels van plek. Ik heb hier eerder wel eens over gelezen en zoek het op. Orbs. Tijdens het lezen word ik emotioneel. Of ik het nu geloof of niet ik krijg een fysieke reactie bij het lezen over Orbs. Een bijzonder lichtverschijnsel dat op een foto is waar te nemen. Geesten/Entiteiten die bij je zijn. Rond mijn buik zijn er veel te zien. Ik zie drie punten en denk aan onze drie keer in licht samen zijn. De liefdesenergie, de lichtenergie in mijn lijf. Is dit echt waar te nemen op een foto? Bijzonder om hier over te lezen. Waarom zie ik deze punten niet bij anderen? Ook op een foto die later gemaakt wordt die avond van een Volle maan zie ik Orbs tussen de maan en de aarde. Ik ga komende tijd eens wat meer op foto’s kijken of ik nog meer kan ontdekken. Ik word blij van deze gedachte.

 

 

 

Translate »