Selecteer een pagina
Maastricht-Kerstmarkt

9-12-2022

Fysiek niet samen maar drie keer samen. Volle maan. Sterke energie.

10:22 Samen zijn op allerlei manieren. Samen komen. Aards en niet aards. Alleen maar alles vanuit liefde.

Gister met de familie naar de Kerstmarkt in Maastricht. Samen zijn in liefde. Dit voelt goed. Vanochtend mijn binnenkomende licht gestuurd naar beneden door mijn hele lichaam zodat het licht verspreid wordt door mijn lichaam en niet blijft hangen in mijn hoofd. Samenkomen met jou om bij mezelf dit licht te verdelen in mijn lijf. Dit is allemaal liefde en dit wil ik allemaal in mijn leven.

Als ik echt helemaal voor mezelf gekozen zou hebben zou ik drie jaar geleden al vertrokken zijn bij mijn gezin. Dit heb ik niet gedaan omdat ik zelf nog moest groeien en omdat ik nog steeds heel veel liefde voel voor mijn gezin. Toch voel ik dat ik op een hele andere energie frequentie zit als alle mensen in mijn aardse omgeving. Dat was een eenzaam gevoel maar dat gevoel wordt steeds minder eenzaam omdat ik nu weet dat ik mezelf mag zijn. Dat ik voor mezelf mag kiezen. Maar door voor mezelf te kiezen zie en voel ik ook dat anderen ook anders gaan kiezen. Ik kan alleen maar bij mezelf blijven en sterker en krachtiger worden. Mijn energie is echt sterker als ik alleen ben. Dat is mijn kracht. Dat is de kracht van Licht en Liefde. De belangrijkste liefde. De liefde voor jezelf. Zo alleen kun je een vol en rijk leven leven op deze aarde. Geen angst meer voor de liefde. Te lang is mensen opgelegd dat je er alleen maar moet zijn voor anderen en dat je niet mag kiezen voor jezelf. Gelukkig lees ik steeds meer dat steeds meer mensen dit ook zo voelen en niet meer zo willen leven. Dit is de wereld waar ik in wil leven. In liefde voor mezelf en in liefde voor anderen.

 

 

 

 

Translate »