Selecteer een pagina
Maastricht-Mosae Forum

6-12-2022

Heel diep van binnen voel ik dat ik deze scheiding helemaal niet wil. Maar het is uiteindelijk wel een keus die gemaakt wordt als er gedacht wordt dat je op deze aarde maar met één persoon kan samenzijn. Ik wil niet alleen meer met één persoon samenzijn. Ik wil mezelf delen. Ik hou van mijn tweelingziel, mijn tweelingziel dat ben ik. Ik ken geen scheiding meer in mezelf. Ik zal nooit meer een scheiding voelen. Ik ben niet alleen en voel me niet meer alleen. Maar dan is een aardse scheiding op dit moment de enige oplossing in deze situatie. Als ik aards gescheiden ben zal ik nog steeds heel veel liefde voelen voor iedereen in mijn omgeving.

10:10 Ik heb weer een bijzondere ervaring. Er komt giga veel licht via mijn kruin en mijn ogen naar binnen. Maar het gaat ook weer via mijn ogen naar buiten. Lichtactivatie. Ik voel alsof ik aan een laadpaal hang en wordt opgeladen met licht. Ik probeer met mijn ademhaling dit grote licht te sturen door mijn lichaam. Het houdt langdurig aan en het voelt goed. Dit licht wordt nu geïntegreerd in mijn lichaam. Zo wil ik me altijd voelen. Licht voelen. Licht zijn. Wat een heerlijk gevoel. Verlicht worden. Bewust verlichting voelen. Hoe bijzonder. Ik merk dat ik hier zo enthousiast van word en het op wil schrijven. Maar eigenlijk schieten woorden hier tekort als je dit voelt. Het is niet te beschrijven met woorden. Het is te groots, het is het volmaakte ultieme licht. Zo wil ik leven. De zon schijnt in mij en tegelijkertijd begint de zon buiten te schijnen. Nog meer licht. Als ik mijn ogen open zie ik sterretjes en de wolken op mijn plafond. Ik ga de rest van de dag maar weer genieten van deze ervaring. Dit licht. Wat een licht.

 

 

 

 

 

Translate »