Selecteer een pagina
Maastricht-Kerstmarkt

5-12-2022

Ik voel dat de energie van de aarde omhoog gaat. Steeds meer licht schijnt op het duister. Meer dan ooit tevoren. Mensen werden en worden ziek gemaakt en ziek gehouden omdat ze niet vanuit hun hart mochten en mogen leven. Dat is steeds sneller aan het veranderen. Dit licht schijnt steeds meer op de blokkades van het hart van mensen. Mensen worden meer bewust van hun eigen liefdeshart. Als je dit hart niet kunt voelen, waarin de liefde voor jezelf zit, gaat een mens het zwaar krijgen op deze veranderende aarde. De ziel is dan klaar en maakt bewust of onbewust een keuze om deze aarde te verlaten. Een mens hoeft niet in pijn te leven op deze aarde. Maar er wordt mensen veel leed aangedaan. Dit is niet altijd een keus van iemand zelf. Hoeveel leed wordt een mens aangedaan en hoeveel leed kan een mens aan? Maar als je een keus hebt, is er altijd een vrije keus en een vrije wil. Altijd de keus voor positiviteit en de Liefde. Voor jezelf en voor anderen. Ik wil samen met heel veel anderen deze nieuwe wereld leven. Een leven vol liefde voor iedereen. Die liefde is groter dan jij en ik. Die liefde ben Ik. Maar ook die liefde is groter dan Ik. Dit is onvoorwaardelijke pure liefde. Groter dan alles wat is.

 

 

 

 

Translate »