Selecteer een pagina
Museum More Gorssel

2-12-2022

Er komen mensen binnen in mijn energie. Ik voel veel kindspijn bij anderen. Ik kan niet bij dat gevoel en ik hoef ook niet bij dat gevoel. Dat is niet aan mij. Ik hoef de pijn van iemand anders niet op te lossen. Iedere ziel maakt zijn eigen reis. Toch blijft de energie soms nog lang hangen bij mij omdat ik zo graag wil helpen als ik van iemand hou. Toch kan ik alleen maar energie sturen maar ik kan de pijn niet bij hen wegnemen. Dat moet een ziel zelf doen en dat is niet aan mij. Ook hier moet ik weer voor mezelf kiezen en die energie weer sneller zien los te laten omdat die energie niet van mij is.

Tussen deze inkomende energie komt ook jouw energie binnen. Ik scan in op jouw situatie. Ik voel wat dat met mij doet. Ik voel rust afgewisseld met druk op mijn hart. Ik voel dat jij nu ook een spiritueel zelfstandig persoon bent en vanuit rust leeft. Dat is de rust die ik ook voel bij mezelf als ik bij mijn gevoel blijf. Door jouw rust val ik uiteindelijk nog even weg in een heerlijke ontspannen slaap. Innerlijke rust, wat een zaligheid. Jouw rust is ook mijn rust. We hebben er hard voor gewerkt om nu te zijn waar en wie we zijn. We kunnen ieder op ons eigen pad mensen helpen. Uiteindelijk hoeven we daar alleen maar voor onszelf te zijn. Zijn.Wie we zijn.

 

 

Translate »