Selecteer een pagina
Benedetta Cappa Marinetti

1-12-2022

Mijn liefde, jouw liefde, onze liefde overwint alles. Mijn schuldgevoel kan nog zo groot zijn, ook hier overwint de liefde voor het zelf. Ik heb alle vertrouwen in onze liefde. Deze liefde heelt alle wonden ook al maken wij op deze aarde andere keuzes. Maar uiteindelijk overwint deze onvoorwaardelijke pure liefde. Ik heb vol vertrouwen in de liefde. Zo kan en wil ik alleen nog maar leven. Dan kan geen schuldgevoel me nog in de weg staan. Ook al is dit nog steeds af en toe mijn aardse gevoel. Maar ook dit kan ik helen en heb ik hier steeds minder last van. Mijn schuldgevoel is ook jouw schuldgevoel. Dat helen we samen. In liefde bij elkaar zonder ruis. Die liefde toch, wat een mooi ding. Wat een lekker ding.

9:44 Ik kan je geen duur kado geven. Ik kan alleen mijn liefde aan je geven. De liefde vanuit mijn hart is het mooiste cadeau wat je aan iemand kunt geven. Liefde is gratis en voor niets. Geen geld. Alleen maar gratis energie die ook energie oplevert. Bij de ontvanger en bij de gever. Onvoorwaardelijk geven en niets verwachten, maar toch ook ontvangen. Dit is ons helingsproces. Ik begin er steeds meer van te genieten en heb steeds minder verlangen om aards samen te komen. Ik zal deze vorm van liefde dan missen. Maar als ik dit zeg ben ik natuurlijk niet helemaal eerlijk…

 

 

 

Translate »