Selecteer een pagina
Berlijn-drakendoder

29-11-2022

7:55 Jij bent mijn reddende engel. Ik ben jouw reddende engel. Maar ik ben mijn eigen reddende engel. Uiteindelijk heb ik mezelf gered. Engelen bestaan niet alleen in de hemel. Engelen bestaan ook op deze aarde. Engelen zijn liefde voor mij. Engelen zie je en worden gestuurd om liefde en licht door te geven. Om anderen in licht en liefde te zetten. Maar iedereen kan zijn of haar eigen engel zijn. Zet jezelf in licht en liefde. Heel jezelf. Er is altijd hulp als je hiervoor openstaat en als je dit wil zien en geloven. Geloof in jezelf.

Ik bevind mezelf nu op de snelweg van de liefde. Er is geen weg meer terug. Er zijn geen vluchtwegen meer. Ik kan geen U-turn of detour meer maken. Ik moet door. Er kunnen landweggetjes naast lopen. Ik kan het proces vertragen door even daarop te rijden. Maar uiteindelijk moet ik door. Het gaat allemaal heel snel nu. Ik leg mijn eigen rode loper op die snelweg en volg dat pad. Het pad van de liefde. Door, maar wel op mijn eigen tempo zodat mijn lichaam ook mee kan. Maar mijn ziel wil sneller dan mijn lichaam. Af en toe moet ik op de snelweg wel even op de rem om het proces een klein beetje te vertragen. Dan hou ik mezelf niet meer bij. Dat is niet de bedoeling. Maar omdat die snelweg oneindig lang is blijf ik er lekker op doorrijden. Heerlijk. Maar het is ook rustig en alleen op die snelweg. Ik vind het prima. Laat mij maar rijden.

Er komt een sterke gedachte binnen over offers brengen. Het zwaarste offer in deze situatie is mijn gezin. Als er levens genomen zouden moeten worden, wie kies ik dan? Kies ik voor mijn gezin of kies ik voor mezelf? Ik kies dan vol voor mezelf zodat ik mijn gezin laat leven. Mijn leven mag genomen worden. Ik weet waar ik naartoe ga en kan al mijn naasten in liefde achterlaten.

Er komen tranen bij deze gedachte. Dit is heftige energie. Kiezen voor mezelf brengt offers. Maar als ik niet voor mezelf kies offer ik mezelf. Dit doe ik in en uit liefde voor mezelf en voor anderen. Dit is wat ik voel. Dit is als niet alle liefde naast elkaar kan bestaan. Maar ik wil vanaf nu ten alle tijden kiezen voor mezelf. Ik wil alle liefdesvormen naast elkaar laten bestaan. Altijd en eeuwig. Liefde stopt niet als ik deze aarde verlaat. Liefde zal altijd bestaan.

 

 

 

Translate »