Selecteer een pagina
Rotterdam-Museum Depot

26-11-2022

Ik kan wel denken en zeggen dat ik me niet schuldig voel over wat ik mijn naasten aandoe. Maar dan bepaalt het denken mijn gevoel. Mijn gevoel weet heel diep van binnen dat ik me niet schuldig hoef te voelen. Dat ik mag zijn wie ik ben en mag voelen wie ik echt diep van binnen ben. Toch zit daar nog een kloof. Als ik echt mijn gevoel meteen zou volgen zou ik al lang vertrokken zijn uit mijn gezin. Toch heb ik dit niet gedaan. Ook hier voel ik liefde. Maar ik voel nu steeds dieper dat ik mijn diepste gevoel met niemand in mijn omgeving kan delen. Dit is een ander pad met andere mensen. Ik wil een partner waar ik dit allemaal wel mee kan delen. Een partner die mijn diepste binnen begrijpt. Dat ben jij, dat ben ik. Ik werk door aan mezelf en doe wat vaker Yin-Yoga en hoop dat zo al mijn spieren soepeler worden zodat mijn gevoel hier steeds makkelijker doorheen kan vloeien. De liefde voor mijn eigen lichaam die niet meer streng is voor mezelf. De onvoorwaardelijke liefde voor mezelf.

 

 

 

 

Translate »