Selecteer een pagina
Berlijn-Gedächtniskirche

25-11-2022

Spiritueel zijn betekent niet dat ik alleen in de hoge regionen leef en werk. Het is niet de bedoeling dat ik ga zweven. Niet alleen mijn hart naar boven laten werken. Spiritualiteit speelt zich met name af in het buikgebied. Als dat gebied geheeld is ben ik een spiritueel wezen in volle zijn. Zo voel ik het nu. Alle energiepunten open en niet alleen mijn 3e oog, mijn intuïtie. Intuïtie zit in het buikgebied en dat moet geheeld worden. Spiritualiteit wordt vooral gezien vanuit de verbinding met het Hogere. Dit hogere moet ik verankeren in mijn lichaam. Ook in de onderste regionen. Dan kan ik leven als een spiritueel bewustzijn op deze aarde. Al het Hogere verankerd in heel mijn leven. Dan ben ik. Vanuit het hogere bewustzijn werk ik nu aan mijn gebied rond mijn heupen en de buik. Een heel belangrijk gebied voor mij om echt verlicht door het leven te kunnen gaan. Mijn aandacht is nu gevestigd op de Psoas spier. ’s Nachts wordt er hard gewerkt in en aan de liefde voor mezelf. Om mezelf helemaal heel te maken. Vol bewustzijn is zo fijn en mooi om hier helemaal bewust van te zijn. Volledig bewust van mezelf in al mijn facetten. Wat ben ik toch een mooi en bijzonder wezen. Ik hou van mij.

 

 

 

Translate »