Selecteer een pagina
Rainbow Colors

23-11-2022

Ik ben een spiritueel volwassen mens. Mijn gevoel en intuïtie zijn nu volledig volwassen en geïntegreerd in mijn fysieke lichaam. Vanuit hier mag ik nu mijn eigen keuzes maken. Het proces dat rond mijn 11e levensjaar is stil komen te staan mag nu geleefd worden. Al mijn energiepunten open en transparant. Mijn zijn, mijn gevoel en intuïtie werden in die tijd niet gezien en niet herkend. Als kind was ik niet sterk genoeg om te praten over bovenaardse gevoelens en belevenissen. Mijn omgeving was niet veilig genoeg voor mij om me spiritueel verder te ontwikkelen. Daar heb ik een heel leven voor moeten leven om ervaringen op te doen om nu eindelijk mezelf te mogen en kunnen zijn. Voor spiritueel zijn is nu veel meer aandacht en zeker online is er veel over te vinden. Toch is erover praten in de massa nog steeds in deze wereld niet normaal. Jammer. Dat zal wel steeds meer gaan komen als de aarde gaat bewegen naar hogere frequenties. Veel mensen zullen afhaken en blijven denken dat ze alleen een fysiek lichaam zijn. Een fysiek lichaam waar wel een hart in zit en het gewoon alleen maar normaal vinden dat dat hart gewoon normaal werkt. Dat je daar niets voor hoeft te doen om dat hart gezond te houden. Maar ik weet nu wel beter hoe belangrijk dit is om gezond te leven en in balans te zijn. Dit hart werkt voor iedereen hetzelfde. Maar iedereen maakt andere keuzes in dit leven om wel of niet helemaal te luisteren naar dit hart. Dit hart vertelt je zoveel meer dan je van buitenaf te horen krijgt. Ik kan alleen nog maar luisteren naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en zo mijn gevoel laten spreken.

Mijn nieuwe wereld gaat geleefd worden vanuit hogere lichtfrequenties. Daar zit heel veel liefde in verborgen. Dit is mijn hart. Nu. Volwassen. En volledig klaar voor de nieuwe wereld. Voor een nieuw leven. Ik mag nu bewust kiezen voor mijn hart. Mijn hart dat verbonden is met alles. Van boven naar beneden en vice versa. Mijn gevoel bepaalt mijn eigen leven. Ik mag zijn wie ik ben.

 

 

 

Translate »