Selecteer een pagina
Lichtbundel

22-11-2022

2:41 Ik zit nog steeds in een rollercoaster. Het is vandaag een bijzondere dag voor tweelingzielen/ vlammen en stralen. Ik voel de magie van deze tweeën.

De zonnevlammen blijven bezig. Ze komen via de kosmos mijn buik in en ik kan ze steeds sneller met mijn hoofd en ademhaling weer de kosmos insturen of ze naar beneden de aarde insturen. Deze sterke mannelijke energie is helend voor buik en hart. Het heelt mij, maar ook alle mensen op deze aarde die hier gevoelig voor zijn. Dit is de magnetische energie die rondgaat tussen de hemel en de aarde. Het is de circulerende universele energie die via veel mensen nu rondgaat. Dat is wat ik nu voel. Het is niet alleen maar tussen jou en mij. Maar het is veel groter dan ik dacht. Het is bijzonder om dit nu te voelen en te weten. Het voelt steeds meer als een energetische massage voor mijn ziel. Voorlopig vertrouw ik deze informatie nog maar even toe aan het papier en deel deze energie via het geschreven woord. Dat is ook energie die mensen kan bereiken.

3:16 Er komt weer veel licht via mijn ogen naar binnen. Een lichtactivatieHet lijkt of de hele sterrenhemel, de melkweg via mijn ogen door mij heen naar binnen komt. Het duurt een tijdje en ik voel alleen maar licht. Ik blijf rustig liggen en onderga het. Het voelt alsof ik een lichtstraal, lichtbundel ben die op de aarde schijnt. Een lichtwezen. Transparant en komend vanaf de sterren. Er komt veel informatie binnen. Wat zit er toch veel informatie opgeslagen in een lichaam. Eeuwenoude informatie en ik weet pas het topje van de ijsberg. Wat gaat er nog meer doorkomen? Soms weet ik ook niet wat ik met al deze informatie moet. Ik laat het dan maar weer van me afglijden de aarde in. Het is soms echt te veel om het te kunnen bevatten. Dit is echt te veel voor één leven op deze aarde.

3:36 Een lichtwezen. Een starseed. Ik heb hier veel over gelezen. Nu voel ik heel diep van binnen dat ik dit ben. Dat er een schat aan informatie in mij is opgeslagen. Dat ik zweef door het heelal als een ster en dat deze informatie diep in mij verborgen zat. Die informatie, dat licht mag ik nu op deze aarde laten schijnen. Ik ben een ster, ik ben dit licht van een ster. Wat een bijzonder gevoel is dit weer. Ik vlieg hoog en zak diep weg in de aarde. Dit gevoel zit in mijn lichaam en hier moet ik het mee doen in deze tijd op deze aarde. Het stond in de sterren geschreven. Ik ben en doe dit niet alleen. Als wij starseeds zijn kunnen we het alleen, maar kunnen we het ook samen. Tijdens deze activatie voelde ik dat ik deze informatie alleen moest verwerken.

6:20 Ik word schreeuwend wakker. Ik weet niet of dit in mijn slaap is of echt. Ik heb een heldere droom van een poging tot verkrachting. Ik weet niet wat deze droom betekent en kan het niet verklaren. Tijdens dit aardse leven heb ik dit nooit meegemaakt. Maar een verkrachting is machtsmisbruik. Dwang. Hoeveel vrouwen overkomt dit echt en kunnen hier niets tegen doen. Is het bij mij iets uit een vorig leven? Ik weet het niet maar heb er geen fijn gevoel over. Ik laat het maar even voor wat het is.

 

 

 

Translate »