Selecteer een pagina
Arnhem-Warnsborn

21-11-2022

Ik zag jou, jij zag mij, ik hoorde jou, jij hoorde mij, ik voelde jou, jij voelde mij. Ik wist niet, Ik weet nu.

Door onze ontmoeting heb ik nu eindelijk de rust gevonden waar ik mijn hele, lange leven naar op zoek ben geweest. Of we nu wel of niet aards samenkomen maakt niet meer uit. Het zou de kers op de taart zijn. Maar ook zonder die kers ben ik de taart.

We zijn weer in een lang fijn gesprek. Ik blijf vragen hebben bij jouw aardse situatie. Maar ik omarm ook dit aardse verhaal omdat dit jouw deel is in dit aardse leven. Ik heb mijn eigen deel in dit aardse leven.

We moeten nu vooruit kijken en alleen en samen weer een nieuw verhaal gaan maken op deze aarde. Samen met iedereen die ons lief is.

Het voelt al wel als samen. Ik zie heel veel licht en liefde en een positieve toekomst.

10:44 Samen zijn, samen komen. Geven en nemen. Geven en ontvangen. Vandaag was het ontvangen. Al jouw liefde voelde ik door heel mijn lichaam stromen. De mannelijke en de vrouwelijke energie komen allemaal samen. Vanuit krachtige liefde die gevoeld wordt. Hoe fijn, lekker en gezond was het weer. Een nieuwe dag kan weer beginnen.

 

 

Translate »