Selecteer een pagina
De zaaister

20-11-2022

Mijn intuïtie voelt als een knop onder mijn navel. Diep begraven in mijn lichaam. Dit punt voel ik steeds beter en is steeds gevoeliger. Ik weet dat ik diep van binnen via dit punt wil leven. Als ik focus en mijn ademhaling daarheen stuur ben ik diep verbonden met mezelf. Dit ben ik, dit voel ik. Ik stuur mijn gedachten ook naar dit punt zodat ik kan leven vanuit dit gevoel. Dit is mijn zingeving. Dit op te schrijven, dit te voelen en te delen. Hier voer ik mijn gesprekken met mijn diepste zelf. Dit gesprek gaat door al mijn energiepunten die allemaal openstaan. Deze energie van deze gesprekken stuur ik het universum in en komen via de kosmos bij jou maar ook bij anderen die ook vanuit intuïtie en energie leven en werken. Hiermee bezig zijn geeft mij een heel fijn gevoel en zie ik als zingeving. Ik word hier blij van. Ik ga lekker verder op dit pad. Het pad van licht en verlichting en mezelf steeds dieper ontdekken. Er valt echt nog zoveel te ontdekken wat ik niet weet. Mijn intuïtie en mijn gevoel geven mij wat ik als mens nodig heb. Dit is mijn leven in mijn nieuwe wereld.

 

 

Translate »