Selecteer een pagina
Rotterdam-Boijmans Depot

17-11-2022

“We kunnen pas echt samenkomen als dit 24/7 kan”. Dit is een tekst die veelvuldig in mijn gedachten komt. Dus gewoon lekker mijn eigen pad blijven lopen en volgen. Alleen maar doen wat goed voelt voor mij. Schakelen tussen boven en beneden gaat me steeds makkelijker af. “Zo boven, zo beneden”.

Nu we met de scheiding en de verdeling van alles bezig zijn, lijkt het of er een sluier is afgevallen. Het is echt niet altijd makkelijk, maar ik wil het ook niet meer al te moeilijk maken. Dit is een keus die ik op dit moment in dit proces moet maken om verder te kunnen op het pad van heling en genezing.

Ik heb vertrouwen in het universum en vertrouwen in mezelf. Zo groei ik door naar nog meer leven in volledige vrijheid. Ik zorg goed voor mezelf en zorg dat ik gezond leef. Zorgen dat ik van niemand afhankelijk ben, maar wel altijd hulp kan vragen. De meeste heling gebeurt op dit moment in mijn slaap. Overdag doe ik alleen maar dingen waar ik me goed bij voel en is er steeds meer rust.

Transparant zijn heeft mij weer meer nieuwe inzichten gegeven. Doordat de buitenwereld nu nog harder binnen komt, is het alleen maar nog belangrijker om mezelf tegen deze hardheid te beschermen. Mezelf terugtrekken in rust, bewuste ademhaling, wandelen, yoga en meditatie. Zo gaat mijn nieuwe toekomst eruit zien. Maar toch wil ik ook weer meer mensen ontmoeten vanuit mijn nieuwe zijn. Er ligt een nieuwe wereld voor me klaar.

 

 

Translate »