Selecteer een pagina
Arnhem-Warnsborn

16-11-2022

Vrede en liefde. Dat is wat ik vannacht doorkrijg. Dit is waar we naar toe gaan. Dit is waar ik naar toe ga. Water gaat weer zuiver stromen. We zullen zien, maar ik wil dit graag geloven. De wereld van liefde ligt voor mij open. Zo wil ik leven. Ik kan niet meer terug. Het gaat niet om ons, het gaat niet om mij, het gaat om een groter plan.

Mijn leven is 180 graden gedraaid. Ik kan dit niet meer terugdraaien. Ik kan alleen maar de mooie herinneringen en ervaringen meenemen. Ik wil nu die andere, nieuwe 180 graden leven. Dan is de cirkel rond en heb ik een leven vol liefde geleefd. Maar ik mag deze 180 graden nog wel even op deze aarde leven in een nieuw leven. Nu ook in liefde voor mezelf. 

9:55 Samen zijn. Samen komen. Wat is het toch fijn dat een mens gevoel heeft gekregen, intuïtie en een geweten. Als je hier naar mag leven is dat dubbel fijn en alles zaligmakend. Gestuurd vanuit de bron en verbonden met de kosmos, het universum, God. Welke naam het ook heeft. Het is liefde. De enige verbindende factor op deze aarde. Een open hart verbinding vol met onvoorwaardelijke liefde. Dit is leven op deze aarde.

 

 

 

Translate »