Selecteer een pagina
Arnhem-Eusebius

13-11-2022

Aan mijn aardse huwelijk zitten voorwaarden. Je bent er in liefde voor de ander omdat dat zo hoort en omdat je van elkaar houdt. Dit leg je vast op papier of op een andere manier.

Aan onze liefde zitten geen voorwaarden. Dit is de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf, voor jou en voor alles en iedereen op deze aarde. Vanuit deze diepe pure liefde kunnen wij samen zijn. Deze liefde kunnen en willen wij delen. Dit is zoals liefde bedoeld is. Onvoorwaardelijk en puur. Deze liefde mag ik zijn maar ik mag deze niet voor mezelf houden. Met deze liefde kunnen wij helen en genezen. De kracht van deze pure genezende energie kunnen wij alleen, los van elkaar inzetten. Deze energie gaat pas echt werken als wij aards samenkomen. Dit is meant to be. Niet om samen tot het einde van ons aardse leven gezellig bij elkaar op de bank te zitten. Maar om mensen te helpen met helen en genezen. Daar is onze energie voor bedoeld tijdens ons aardse leven en daarna tot in de oneindigheid. Licht en liefde. Dit zijn wij. Jij en ik, ik en jij. Jij bent mij, ik ben jou. Voor deze liefde heb ik geen papiertje nodig en dit hoef ik niet vast te leggen.

10:07 Het was weer een bijzondere ervaring. Ik stuurde mijn eigen warme zachte ademhaling naar mijn hart. Mijn hart ging open en ik stuurde mijn hartenergie naar jouw hart. Ik verbond me met jouw hart. We hadden gedachten. Eigen gedachten en gezamenlijke gedachten. Dit duurde een tijdje en het was fijn om samen te zijn.

Na een tijdje wilde ik loskomen en weer een nieuwe dag beginnen. Maar het lukt niet om mijn hart los te maken. Het bleef verbonden. Mijn hart wilde bij jouw hart blijven. Toch moeten we verder met ons eigen hart op ons eigen pad. Hoe graag ik nu al samen wil zijn en samen zou willen werken. Het is nog even apart.

Wanneer zouden we samen van een heerlijke cappuccino kunnen genieten?

Om onze hartenergie, ons energetische koord van het hart los te koppelen zijn we toch maar weer even samengekomen. Dan is er heel veel licht verdeeld over al mijn chakra’s. De energiepunten zijn dan allemaal belicht en zo kan ik dan weer verder. In licht en liefde. Dit is echt het enige dat telt en de enige manier waarop ik kan en wil leven.

 

 

 

 

Translate »