Selecteer een pagina
Arnhem-Mariëndaal

11-11-2022

Er kwam vannacht zoveel informatie binnen dat ik even niet weet wat ik er mee moet. Ik krijg geen rust in mijn hoofd en dat wil ik wel. Ik voel zo transparant dat het gewoon pijn doet. Te veel info. Ik wil mijn hoofd uitzetten en moet dit ook gaan doen. Anders word ik echt gek. Dus maar weer aarden. Yoga, wandelen en mijn hoofd legen. Veel informatie gelinkt aan Frankrijk komt binnen. Ik laat het maar weer rusten. Ik ben nu in Nederland en moet hier nu zijn. Welke druk ligt er op mij dat ik alles van iedereen voel. Er zijn zoveel aardse dingen die bij mensen spelen en die ik voel. Dat hoeft toch niet? Ik wil dit niet meer. Hoe kom ik daar ooit helemaal los van. Maar dat ik rust in mijn hoofd wil is duidelijk. Ik kan niks met gedachten en gevoelens van anderen. Die kan ik niet veranderen. Ik kan alleen maar mijn eigen gedachten veranderen. Daar werk ik hard aan. Maar transparant zijn en voelen is wel weer even een grote uitdaging. Maar alleen ikzelf ben degene die dit kan veranderen. Ook dat gaat me weer lukken. Het doet pijn om transparant te zijn. Het doet pijn een lichtlichaam te zijn.

 

 

 

Translate »