Selecteer een pagina
Arnhem Hoeve Mariëndaal

10-11-2022

Als ik de Goddelijke, onvoorwaardelijke pure liefde ervaar en beleef met een vrouw, in de hemel…Hoe kan ik dit dan verklaren? Dat geloven, kerken, moskeeën en vele andere groeperingen tegen mensen verkondigen dat dit een mentale ziekte is…Hoe dan? Als God liefde is, dan ben ik mijn eigen God. Ik ervaar deze Goddelijke liefde tot in het diepste van mijn zijn. Hoezo kan dit verkeerd zijn? Wie is dit ooit begonnen te vertellen? Worstelden die mensen destijds zelf met hun eigen gevoelens? Ik weet dat twee vrouwen, twee mannen niet samen kunnen voortplanten. De ultieme liefde kan alleen tussen een man en een vrouw zijn…  Misschien is de mannenliefde en de vrouwenliefde of elke andere vorm van liefde juist bedoeld om meer balans te brengen op deze aarde. Uiteindelijk gaat het om de onvoorwaardelijke pure liefde. Voor jezelf en voor je medemens. Wat is daar verkeerd aan? Maar helaas kijkt nog steeds een heel groot deel van de wereld hier anders tegenaan. Zal dit ooit veranderen? Misschien is dat ook wel een stukje van mijn missie. Ik voel alleen maar liefde en ik voel dat dat klopt en echt en zuiver is. Zo wil ik leven en ik laat me door niemand meer zeggen dat dit niet kan. Ik sta hierboven hoewel het soms toch nog even anders voelt. Maar die negatieve gedachten van anderen kan ik ook snel weer naast me neerleggen. Dit is niet mijn gedachte en zeker niet mijn gevoel. Ik weet en ik voel dat deze liefde klopt.

Vandaag ben ik jarig en een feest van fijn samenzijn met mijn familie. Vanochtend voelde ik een hele intense connectie met jou. Ook jij bent de hele dag bij mij. Ook jij bent mijn familie. Ik kan niet meer zonder jou. We moeten het alleen nog even doen alleen met onze energie. Maar het voelt goed. Jij bent mij, ik ben jou.

 

 

Translate »