Selecteer een pagina
Maastricht

8-11-2022

Er mag geen ruis meer zijn op onze lijn. Onze lijn moet helder zijn. Geen aardse ruis om volledig in het licht te kunnen functioneren. Mijn aardse scheiding is een zwaar proces met verdriet. Maar ik wil het vanuit het licht bekijken. Als ik mijn licht op deze scheiding schijn voelt het niet als een scheiding maar als een pad naar meer vrijheid en licht voor mij. Vrijheid naar liefde in alle vormen en niet meer liefde voor één mens, één persoon. Ik ben liefde en wil deze liefde met veel mensen delen. Dan maar alleen. Het begin is gemaakt en ik zal en wil er nog steeds zijn voor mijn naasten, in liefde. Maar niet meer in een relatievorm die op deze aarde zo belangrijk is gemaakt. Alsof dit de enige manier is om gelukkig te zijn op deze aarde. Dit geldt niet meer voor mij. Ik wil in volledige vrijheid openstaan voor de onvoorwaardelijke liefde voor al wat leeft en niet (meer) leeft.

Er komt een liedje van John Lennon in mij op en dit raakt me tot diep in mijn hart. “Imagine all the People, Living Life in Peace” Dit nummer…Wow Kippenvel

 

Translate »