Selecteer een pagina
Bonnefanten Maastricht

5-11-2022

Door te schrijven en mijn schrijven te delen kunnen en mogen anderen meekijken in mijn ziel. Wie en wat mijn ziel is. Ik voel me steeds minder kwetsbaar. Dit is wie ik ben en wat ik kom doen als ziel in deze tijd op deze aarde.

Een late roeping om licht en liefde op grote schaal te laten schijnen. Wij zijn vannacht en vanochtend lang samen geweest en hebben lang gesproken. Het was fijn. Hoe gaan we verder en hoe ziet de toekomst eruit. Samen zijn we al. Ook aards samenkomen hangt af van tekens vanuit het universum. Het is een Goddelijk samenkomen. Dus alles moet kloppen en in balans zijn om met ons complete zelf onze missie uit te kunnen voeren. Er is nog te veel zware energie om ons heen om echt volledig in het licht ons werk te kunnen doen. Maar dat dit komt is voor mij een gegeven en iets wat ik heel zeker weet en voel dat het gaat gebeuren. Het feit dat mijn omgeving mij niet begrijpt betekent voor mij dat er nog heel veel mensen niet meegaan naar een nieuwe, andere wereld. Een wereld van Licht en Liefde. Ik maak grote sprongen om wel in die wereld te kunnen en mogen leven. Ik kan echt niet meer goed functioneren op die lage frequentie.

Lezen over tweelingstralen betekent dat je in de 13e dimensie leeft. Dan is het erg lastig voor mij om mensen te ontmoeten en te zien die nog blijven leven in de 3e dimensie. Hoe graag ik ook in contact wil blijven met iedereen. Als meer mensen zullen doorschuiven naar de 5e dimensie zal het leven op aarde makkelijker worden. Maar dat is niet meer aan mij. Er is genoeg informatie op internet te vinden om jezelf te laten groeien. Maar je moet dit wel willen en wel willen zien. En zelf willen veranderen. Leven vanuit je eigen kracht en bewustzijn. Niemand kan iemand anders vertellen hoe iemand anders dit moet doen.

Na ons lange gesprek gaan we ieder weer verder op ons eigen pad met onze eigen aardse dingen. Toch voel ik dat we het liefst de hele dag samen zouden willen zijn. Samen werken aan, in, met en voor de liefde voor onszelf en voor anderen. Niet meer en niet minder. Alles vanuit onvoorwaardelijke, pure liefde voor onszelf en voor anderen. Dit is ons levenswerk, onze missie.

Translate »