Selecteer een pagina
Museum-Arnhem

31-10-2022

De kracht van mijn gedachten wordt steeds sterker. Wat ik denk, dat ben ik. Als ik positief denk, sta ik positief in het leven. Liggend in mijn bed stuur ik kracht via mijn zachte warme ademhaling naar mijn linkerbeen. Mijn linkerheup zit nog wat vast. Deze doet geen pijn maar is nog wat stijf. Ik stuur met mijn gedachten en met deze ademhaling lichte positieve energie door mijn been. Ik span mijn been aan en hoop zo dat de kramp verdwijnt. Door deze bewuste ademhaling daarheen te sturen ontspant mijn been. Ik strek mijn tenen en voel de kramp niet meer. De bal van de linkervoet is verbonden met mijn hart en ik voel dit dus ook in mijn hart. De stijfheid in mijn linkerbil en heup is niet weg maar wel weer wat lichter geworden. Allemaal met mijn eigen kracht, ademhaling, licht en energie. Lichtenergie is alles; gedachten, ademhaling, gevoel, energie die ik allemaal zelf in me heb en waar ik mezelf mee kan helen. Ik heb daar niemand meer voor nodig. Maar ik doe dit wel met hulp van het licht en de energie uit het universum. Wat mijn energie doet met anderen is niet meer aan mij. Energie van anderen is niet mijn energie. Op plaatsen waar veel mensen samenkomen voel ik nog energie van anderen maar ook daar wil ik geen last meer van hebben. Als ik in de toekomst naar dit soort plaatsen ga zal ik mezelf, mijn eigen hart, blijvend moeten beschermen. Een hart van anderen, vol verdriet en pijn mag niet meer aan mij blijven kleven. Dit is heel belangrijk voor mezelf om toch nog enigszins een normaal leven te leven.

 

Translate »