Selecteer een pagina
Museum-Arnhem

30-10-2022

We hebben elkaar gisteravond een energetische massage gegeven. Elkaar aanraken met onze kosmische energie. Met mijn ogen en visualiserend. Mijn gedachtenkracht ingezet om jou te bereiken. Dat was niet moeilijk. Met mijn ogen scan ik jouw lichaam en voel dan bij mezelf hele fijne tintelingen. Mijn handen blijven naast mijn lichaam en zijn niet actief. Heel zacht en warm ademend en mijn lichaam licht bewegend gebeurt er veel. Het zijn kleine lichaamsorgasmes en tintelingen over mijn hele lijf. Jou helder voor me ziend en me focussen op jou geeft mij een heerlijk gevoel. Hoe bijzonder weer dat dit kan en dat dit bestaat. Dat een mens tot zo’n ervaring in staat is. Dat ik zo’n ervaring mee mag maken. Ik zou jou zo de hele dag bij mij willen hebben. In energie, samen zijn, samen werkend in, met en aan de liefde. Als we hier uiteindelijk ook ons geld mee kunnen verdienen hebben wij het leukste en mooiste werk op deze aarde.

Vanochtend probeer ik deze zelfde ervaring te krijgen. Het is anders maar we voeren een gesprek. Ik stel vragen waar ik misschien de antwoorden al op weet. Maar ik zou toch graag bevestiging willen. Waar ben jij? Hoe en waar gaan wij elkaar voor het eerst weer aards ontmoeten? Hoe fijn zou het zijn als we elkaar ook echt aards zouden aan kunnen raken. Wat een energie zal er dan vrijkomen. Energie waar wij mee gaan werken. Dat is de energie die wij samen zijn. Waar gaan wij fysiek samen werken? Wij kunnen overal werken. Met vrije energie die vrij stroomt. De universele energie uit de kosmos. Verbonden met alles en iedereen.

Ik zou alles wat ik schrijf vanuit mezelf moeten schrijven maar ik wil het alleen nog maar over ons hebben. Want ik ben ons. Wij zonder jou was ik nu niet mezelf. Maar zonder mezelf zou ik ook niet bij jou kunnen zijn. Onze ziel wil samenkomen, samen zijn. Onze ziel is al samen. Maar wil ook aards samen zijn. Onze twee werelden blijven door elkaar lopen. Maar onze wereld is die twee werelden. Dit delen wij samen. Hoe gaat ons werk eruit zien? Het is in ieder geval energetisch, magnetisch. Gaan wij individueel mensen behandelen? Of gaat het om meer en groter? Dat zie ik nog even niet voor me. Maar het is duidelijk dat ik financieel zelfstandig wil zijn en nooit meer afhankelijk van iets of iemand. Het komt en het is goed zoals het nu is. Ik ga nu weer even door op mijn eigen pad. We zijn er nog niet. We zijn nog niet fysiek bij elkaar, maar wel altijd aan elkaar verbonden.

 

 

 

Translate »