Selecteer een pagina
Arnhem-Eusebius

29-10-2022

Geïncarneerd op deze aarde en nu mag ik gaan leven zoals het leven echt bedoeld is. Leven in mijn eigen eenheid en vanuit mijn eigen eenheid. Geen dualiteit meer voelen maar helemaal één met mezelf. Ik voel dat ik al een aardig eind op weg ben op dit pad maar of er nooit meer dualiteit zal zijn daar ben ik nog niet zo zeker van. Maar ik wil dat wel proberen. Of kun je dit pas echt bereiken als je overgaat naar de andere kant? Toch heb ik het licht gezien en weet ik hoe de hemel voelt. Dit wil ik leven op deze aarde. Als volwassen mens in heel mijn zijn en eenheid voelen met mezelf. Het is fijn om te weten dat er nog best wat jaren zullen komen waar ik volledig mezelf mag leven. Maar ook is het fijn om te weten als het leven nu zou stoppen dat ik weet waar ik naartoe ga. Het licht. Het grote licht. Wat er daarna gebeurt weet ik niet. Of ik hierna nog terugkom op deze aarde weet ik ook niet. Maar als er vorige levens zijn waarom zouden er dan geen volgende levens zijn? Zoals ik nu ben zou ik heel graag nog heel veel levens willen leven. Want dat leven is liefde en licht en mooi. Maar het Nu doen, Nu leven is echt het enige dat telt. Zo kan ik echt een volwaardig leven leven.

10:22 We kwamen weer even samen. Ik voel veel druk op mijn hoofd en wil dat dat minder wordt en ga dan in liefde naar mezelf. Maar van deze liefde ben jij ook onderdeel, dus doen we dit samen. Ik visualiseer jouw situatie en stuur jou licht. Ik focus op ons samen zijn en het maakt op dat moment niet uit of er ook nog anderen zijn om ons heen. Er is even geen ruis. Onze kracht is te sterk om nog uit elkaar gedreven te worden. De liefdeskracht. De taal van de liefde. De energetische liefde. Werken in, aan, met en voor de liefde. Hoe mooi is dit werk. Achter de schermen. 

 

 

 

 

Translate »