Selecteer een pagina
Arnhem-Eusebius

27-10-2022

Ik ben de helft van een ziel die altijd op zoek is geweest naar vrijheid en liefde. Een ondernemende ziel die ook op zoek is geweest naar rust van mijn ziel. Ik ben altijd en veel op reis geweest. Onbewust op zoek naar het missende stukje in mezelf. Dat stukje heb ik gezocht in veel dingen doen en veel onderweg zijn. Reizend de hele wereld over. Een reizende ziel op zoek. Ik heb me nooit helemaal willen binden en wilde vrij zijn. Wat was het missende stukje. Hoe groot was het gat in onze ziel? Die leegte vulde ik met liefde van anderen. Dan hoefde ik niet aan mijn eigen stukje te komen. Maar ook anderen kwamen niet aan dat ontbrekende stukje van mij. Een ziel die er alleen maar voor anderen is. Een ziel die er niet was voor onszelf.

Maar nu…onze ziel als gezamenlijke deler. Onze ziel die heel wilde worden en samen wilde zijn. Vandaar onze ontmoeting. Onze ziel was lang op reis maar vond elkaar. Onze ziel had veel te helen en heelt nog steeds door. Onze ziel hoeft op dit moment niet samen te zijn op deze aarde om dit proces van heling van de ziel te laten doorgaan. Het is zo bijzonder hoe onze ziel werkt.

Het is echt een mooie warme, zachte ziel die ook heel graag anderen wil helpen met helen. Maar dat is niet aan onze ziel om dat bewust te doen. Als mensen maar openstaan voor onze ziel. Het hele proces is bewust onbewust / onbewust bewust. Het onbewuste werkt ook heel hard. Het onbewuste is een hoger bewustzijn. Het hoger bewustzijn is onze ziel. Onze ziel is hoger bewustzijn met heel veel oude informatie die verwerkt moest worden op deze aarde. Dit was hard werken om onze ziel in liefde en vrede bij elkaar te kunnen laten komen. Maar dit hoger bewustzijn weet dat wij ook aards gaan samenkomen. Alleen is het nu nog niet de tijd. Maar het komt, het is. Wat is, dat komt.

 

 

 

 

 

Translate »