Selecteer een pagina
Mirah

26-10-2022

Vannacht weer veel wakker gelegen. Ook weer even gehuild om de situatie en het leven waar ik nu in zit. De tranen zijn er niet lang en voelen als zalf voor mijn ziel. Na de tranen voel ik me weer wat lichter. Maar ik los mijn aardse situatie hier niet mee op. Ik zou mijn leven graag anders zien maar weet ook dat het goed is zoals het nu is. Stap voor stap dichter naar mijn vrijheid. Naar meer vrijheid want volledige vrijheid kan ik hier op deze aarde nooit krijgen. Dat realiseer ik me heel goed. Ik kan er wel aan werken om dit meer en meer te voelen. Ik voel ook dat ik weer even alleen wil zijn. Er zijn veel mensen en er is veel energie om me heen. Ik wil deze energie even niet meer te dichtbij voelen en wil weer wat afstand. Alleen zie ik niet hoe ik dit op korte termijn kan realiseren. Ook dit komt weer goed en hier komt weer een oplossing voor.

 

 

 

 

Translate »