Selecteer een pagina
Arnhem-Eusebius

25-10-2022

Ik heb last van zware energie. Ik krijg het maar moeilijk weg. Ik voel mezelf heel goed maar voel een enorme druk van bovenaf. Het is zware energie. Ik heb lang wakker gelegen en geprobeerd deze energie weg te ademen maar dit lukt maar moeilijk. Toch zal dit uiteindelijk lukken want ik wil geen last meer hebben van zware energie. Ik wil meester zijn over mijn eigen energie en geen last hebben van energie van anderen. Collectief of niet, dat maakt me niet uit. Gewoon geen last meer voelen. Dus nog werk aan de winkel.

Gister was er een gedeeltelijke zonsverduistering. Ik kijk met mijn eclipsbril en zie prachtig dit natuurverschijnsel. De maan schuift in de zon. De vrouwelijke energie schuift in de mannelijke energie. Hoe symbolisch. Dat het technisch misschien een ander verhaal is maakt voor mij niet uit. Er kan heel veel door anderen uitgelegd worden met wat er precies allemaal gebeurt, ik voel de symboliek en dat is voor mij het belangrijkste. Ik werd er blij van om dit te zien. Ik leef samen en voel me diep verbonden met deze twee natuurelementen.

 

 

 

 

Translate »