Selecteer een pagina
Museum Arnhem

23-10-2022

Het volwassen worden van mijn ziel. Ik ben opnieuw door alle fasen van een menselijk leven gegaan. Maar nu heel bewust en in een versneld tempo. In bijna drie jaar van opnieuw geboren worden, peuter en kleuter mogen zijn, kind mogen zijn, jongvolwassen en nu volwassen geworden en zelfstandig verder mogen gaan. Alle ballast achter me gelaten en nu in balans mijn nieuwe leven tegemoet. Mijn ziel mag nu zijn wie die is. Zichzelf laten zien. Ik ben een volwassen mens, in een vrouwelijk lichaam, maar had net zo goed in een mannelijk lichaam kunnen zitten. Maar mijn ziel heeft er nu voor gekozen om in deze tijd op aarde gelukkig te mogen zijn in dit lichaam. Dat ben ik nu. 

Deze versnelde ontwikkeling, de spirituele ontwikkeling van mijn ziel waar ik me nu helemaal goed bij voel samen met alle andere delen van mezelf, mijn lichaam en mijn geest, maakt mij nu tot een compleet mens, een androgyn lichtwezen. In balans en vrij. Mijn hele leven altijd op zoek geweest naar de liefde. Onbewust op zoek naar de ware liefde. Door één ontmoeting de ware liefde gevonden. Mezelf. In contact met jou en het universum. Nu helemaal bewust. Hier mag ik het de rest van mijn leven mee doen. Ik ben er blij mee. Ik heb echt niemand anders nodig om echt gelukkig te zijn. Dit is wie ik ben. Dit is wat ik heel diep van binnen voel.

 

 

 

 

Translate »