Selecteer een pagina
Museum Arnhem

21-10-2022

Ik wil geloof, hoop en vertrouwen hebben dat ieder mens op deze aarde, alles wat die doet, in goedheid voor zichzelf en in goedheid voor anderen doet. Als je goed bent voor jezelf kun je goed zijn voor een ander. Als ieder mens zo kan leven, creëren we een mooie wereld. Maar ik kan de wereld niet veranderen, dus kan ik alleen maar mezelf veranderen. In liefde er zijn voor mezelf en zo er kunnen zijn voor anderen. Ik kan niet meer alleen meer leven met mezelf, maar wil mezelf delen. Mijn licht en liefde delen. Als ieder mens een hart heeft vol met liefde dan zou dit mogelijk moeten zijn. Een mooiere wereld. Maar verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dit is echt de enige manier om richting deze nieuwe wereld te gaan. Ik ben er klaar voor. Ik wil mijn liefde niet alleen maar met één persoon delen maar met heel veel anderen en iedereen die daar klaar voor is. Ik wil graag meehelpen om mensen hun hart meer te laten openen. Bewustwording van wie jezelf bent. Nu nog dichtbij en in het klein maar ik wil dat mijn wereld weer groter wordt. Ik ben niet alleen maar wil mijn licht en liefde delen. Dit ben ik en dit wil ik zijn en blijven. Niet meer en niet minder.

 

 

 

Translate »