Selecteer een pagina
Mirah

17-10-2022

Ik ben nu bijna iedere ochtend in bewuste totale trans. Door diepe warme zachte ademhaling naar mijn hart te sturen voel ik energie die gaat stromen. Naar mijn buik maar ook naar andere delen van mijn lichaam. Dit voelt zo verlichtend en vrij. Ik adem die warme zachte lucht heel bewust achter mijn hart, in en voor mijn hart. Ik voel dat daar dan meer ruimte gaat komen. Als ik dit een tijdje bewust doe begin ik iets boven mezelf te zweven. Ik kan mezelf dan heel bewust van bovenaf zien. Ik ben me dan heel bewust van mijn eigen lichaam, mijn geest en mijn ziel. Mijn ziel is dan even uit mijn lichaam. Daarna krijg ik mijn ziel heel makkelijk en bewust weer in mijn lichaam. Dat voel ik nu heel diep. Deze ervaring heb ik als 11-jarig meisje gehad en wist toen echt niet wat er gebeurde. Vanaf toen heb ik die ziel heel ver weggestopt omdat ik er bang voor was. Bang voor mijn eigen ziel, mij eigen zijn. Nu omarm ik mijn ziel met alle liefde. Ik heb zo’n fijne lieve warme zachte ziel. Met deze oude geheelde ziel die in mijn lichaam woont wil ik nog ouder worden. Dit is mijn ziel. Licht en liefde.

Translate »