Selecteer een pagina
Senna en Mirah

16-10-2022

De illusie van een tweelingziel. Het bewustzijn dat je alles in jezelf hebt zitten. Dat je alleen geboren wordt, alleen bent hier op aarde en alleen doodgaat. Dat jezelf de liefde bent. Alle aardse last loslaten om volledig gelukkig te zijn in een nieuwe vrijheid. Iedereen die je tegenkomt op je pad in dit leven jou meehelpt aan heling naar zelfliefde. Dat je echt niemand anders nodig hebt om compleet gelukkig te zijn. Dat is hoger bewustzijn. Dit wil ik delen. Dit geluk, dit zijn.

Als anderen jou een waarheid vertellen, is dat hun waarheid. Dat is niet mijn waarheid. Ik ben mijn eigen waarheid. Die waarheid is liefde. Geleefd vanuit de bron. De kern. De kern-energie zit in mij, dat ben ik. Alles is loslaten om te zijn waar je wil zijn. Dat is de liefde voor jezelf. Ik ga alleen op pad nu en leef mijn beste leven hier op aarde. In liefde. Dat is waarom ik hier nu moet zijn. Dat is waarom ik hier nu ben.

Een gezonde geluks’pil’.

Gaan we in de toekomst alleen maar pillen eten? Pillen waar alle gezonde stoffen inzitten die een mens nodig heeft om een gelukkig en volwaardig leven te leven. Dat zou de wereld compleet veranderen en zal er minder roofbouw gepleegd worden op moeder aarde. Het is nog ver weg, maar wie zal het weten. Dan zou er ook genoeg kunnen zijn voor iedereen. Ook in de landen waar nu honger is. Nooit meer honger voor iedereen. Hoe mooi zou dat zijn. Ik blijf dromen en leef mijn illusie.

Translate »