Selecteer een pagina
La Chouffe

15-10-2022

Gister weer diep verdriet, diepe tranen. De situatie kan niet blijven zoals hij is. We gaan scheiden, ons pad gaat splitsen terwijl er nog heel veel liefde is. Ik kan niet blijven uitleggen dat er iemand anders vanuit onvoorwaardelijke liefde in mijn leven is die je niet ziet. Ik snap dat dit niet begrepen kan worden. Voor mij is het niet anders en is het zo. We moeten allebei verder op ons eigen pad. Ik bekijk online hoe we zo goedkoop mogelijk kunnen scheiden. Financieel scheiden is de start en daarna zien we wel verder wat er dan moet gebeuren. In eerste instantie een papieren scheiding. Er zal altijd liefde tussen ons blijven bestaan en ik zal er altijd voor hem zijn. Moet ik dan zeggen dat ik niet meer van hem hou? Is het dan duidelijker? Zal hij mij dan makkelijker loslaten? Maar ik kan alleen maar voor mezelf beslissen dat ik deze scheiding wil omdat een aards huwelijk niet meer bij mij past. Hoe verdrietig dat ook is voor mijn naasten. Maar ik kan niet meer anders. Ik kan mezelf niet meer ontkennen. Toch word ik nog steeds niet geloofd met wat ik voel. Als je iets niet ziet is het er niet. We zullen zien wat de tijd ons gaat laten zien. 

Translate »