Selecteer een pagina
Senna

12-10-2022

Ik kan mezelf steeds vaker en makkelijker in trans, in een zelfhypnose brengen. Totale ontspanning. Verlichten en lichter worden. Zweven. Ook kan ik mezelf steeds makkelijker weer terug transformeren naar de aarde. De switch, de balans wordt steeds makkelijker om te maken. Ik voel deze lichtheid en zou willen dat de mensheid deze lichtheid ook zou voelen en meemaken. Maar ik kan het alleen maar bij mezelf ervaren door alle innerlijke werk aan mezelf te doen. Alle informatie die al jaren en eeuwen opgeslagen is geweest komt nu naar buiten. Tijdens deze totale ontspanning. Ik hoor jouw woorden: “Total relaxation”. Het leven leven vanuit totale ontspanning. Na alle inspanning volgt diepe ontspanning van zijn. Dit is waarom ik me nu zo goed voel.

Translate »