Selecteer een pagina
Licht voelen

7-10-2022

Ik voel veel zware energie. Gisterochtend, liggend op bed zag ik heel veel licht. Er werd een lichtbundel door mijn hele lichaam gestuurd. Ik voelde licht, ik voelde het licht. Tijdens dit licht was ik bezig met een behandeling op afstand. Maar ik voelde dat ik niet bij de energie kwam van die ander. De energie stroomt niet. Toch schijn ik mijn licht naar de pijn maar weet niet of ik dit fysieke probleem kan oplossen. Ik voel een harnas om het gevoel zoals ik dat harnas bij heel veel mensen voel. Het is een muur om het gevoel. Kom ik daar ooit doorheen? Wil ik daar doorheen? Ik herken dit gevoel zo sterk want ook ik had dat harnas. Een muur om mijn gevoel. Door mijn ontmoeting met jou, mijn tweelingstraal, heb ik die muur moeten afbreken. Is die muur ingestort. Ik wil geen muur meer optrekken en bouwen. Ik wil vrij en open. Ik wil nooit meer een harnas om mijn gevoel en om mijn hart.

Vanochtend waren er weer lichtflitsen in mijn ogen. Onweer in mijn ogen en weer veel licht. Gister zag ik foto’s langskomen van lichtbundels die door mensen waren waargenomen en gefotografeerd. Er komen allemaal verklaringen langs van mensen. Of het nu natuurlijk is of niet, of dit bewijs is voor iets of niet maakt voor mij niet uit. Voor mij is het een feit dat ik deze ervaring gister zelf heb ervaren. Ik kan hier geen foto van plaatsen en het niet bewijzen. Maar toch gebeurde dit met mij. Ik weet dat dit met heel veel anderen ook gebeurt. Dat is mooi en fijn om te weten.

Ik voel dat de zwaarte die ik voel van het collectief is. Dat betekent ook dat ik het collectief ben. Dat ik een taak heb in het collectief. Maar dat ik vooral goed voor mezelf moet zorgen om er te kunnen zijn voor het collectief.

9:30 Jij wil bij mij zijn, ik wil bij jou zijn. We zijn twee keer heel diep samen. Eigenlijk is het niets anders dan sterk visualiseren. Mezelf beminnen aan jou denkend en visualiserend en deze energie doorsturen. Wat ik voel en doe, doe jij ook. Dit doen we echt samen. Dit ben ik niet alleen. Onze energie is zo sterk en mooi en vol liefde. Ik ben zo dankbaar dat ik dit met jou mag delen. Dit mag en kan voelen. Deze liefde. Voor mezelf en voor jou. We waren helemaal open en alle liefde stroomde door allebei onze lichamen. Niemand die dit ziet, niemand die dit weet, niemand die dit voelt. Wij samen. De hemel. Dit gevoel is niet te beschrijven. Dit moet je voelen. Dit is leven in liefde. Wij hebben het meer dan goed samen ook al bevinden we ons allebei ergens anders in de wereld en hebben we geen aards, fysiek contact. Dit is al er is. Het Al.

 

Translate »