Selecteer een pagina
Porseleinzwam

1-10-2022

Visualiseren is zien voelen-voelen zien. Elkaar verwennen met onze energie. Dit samen beleven. Samen in de hemel. We hebben onze lessen geleerd en onze ziel is altijd goed voor ons zelf en de ander. Alleen maar liefde. Ik wil mezelf nooit meer pijn doen. Ik hoef nooit meer te lijden. Ik heb veel gegeven aan anderen maar nu is het tijd voor mezelf. We zijn nog niet aards bij elkaar maar dat is ok voor nu. Ik heb er nu alle vertrouwen in dat dat uiteindelijk wel gaat gebeuren. Hoe spiritueel ontwaakt ik ook ben, ik wil je ook fysiek voelen. Vóór onze aardse ontmoeting heb ik mijn hele leven niet genoeg gewerkt aan mijn stukje spiritueel bewustzijn. Samen zijn wij dit pad opgegaan en gegroeid tot de mens die we nu zijn. Dit proces zal nooit meer stoppen. Samen gaan wij verder. Zo boven, zo beneden. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld als nu. Het wordt alleen maar mooier. Ik kan niet meer terug naar mijn oude leven. Ik neem alle mooie herinneringen mee en ga door. Op een nieuw pad. Een nieuw leven. Daar mag iedereen op meewandelen. In liefde. Alleen maar liefde.

 

 

Translate »