Selecteer een pagina
Het leven

30-9-2022

Als wij twee losse menselijke lichtpilaren zijn, een lichaam, fysiek op deze aarde levend, wat is en doet dan die ziel? Die ziel zweeft hoog in de hemel, het universum en staat dus in wezen van ons af en zweeft hoog. Is die ziel dan wel van mij? Of van jou? Maar als die ziel in mij zit, zit die ook in jou. Want ik sta niet los van mijn ziel en jij ook niet. Toch kunnen die twee delen van de ziel niet bij elkaar zijn omdat ons lichaam op deze aarde nog niet klaar is. Maar wanneer is onze ziel dan klaar voor deze aarde? Of blijft hij zweven boven deze aarde? Gaat onze ziel samenkomen op deze aarde? Is dat de bedoeling?

Wij hebben ons zware werk gedaan. Pijn en eeuwenlange trauma’s weggewerkt, de chakra’s opengegooid. De energie stroomt als een tierelier. Maar toch is onze ziel nog niet aards samen.

Wij zijn twee losstaande zelfstandige wezens. Tweelingstralen. Wij leven ieder een eigen leven met onze eigen mensen en eigen gezinnen waar we van houden. Heel veel van houden. Toch trekt die ziel. Het vrouwelijke en mannelijke van ons beiden wil samen komen, samen zijn, samen werken. Toch leven we nu nog ons eigen leven in twee verschillende werelden. Maar onze ziel wil aards samenkomen. Wanneer gaat het gebeuren? Mijn aardse denken, denkt toch dat het misschien helemaal niet de bedoeling is dat onze ziel hier op aarde gaat samenkomen. Als onze ziel boven blijft kan het nog meer energetisch liefde verspreiden. Maar toch is er een aards verlangen om samen te zijn. Is dit reëel? Of moet ik dit ook nog gaan loslaten om helemaal vrij te zijn van alles? Om echt alleen maar liefde te zijn?

8:28 De intimiteit van energie. Voor deze energie heb ik geen fysiek lichaam van iemand anders nodig. Visualiseren en mezelf verwennen. Maar natuurlijk heb ik jou om die intimiteit op te roepen. Elkaar voeden met onze zielsenergie is zo lekker. Ik voel jouw lichaam en jij voelt mijn lichaam. Hoe meer intiem kunnen we zijn. Hoe bijzonder toch die ziel. Alleen maar liefde.

8:58 Het is zo fijn dat onze ziel geen geheim meer heeft. Maar het is zo jammer dat dit voor de buitenwereld nog steeds een geheim moet blijven. Dat onze ziel dus toch nog in een geheim leeft is niet fijn. Ik hoop dat dit het laatste stukje is. Dat onze ziel geen geheim meer hoeft te zijn voor de buitenwereld.

Onze ziel is al heel lang heel erg blij. Danst, zingt, lacht, praat en vrijt. Is licht en liefde. Laat onze ziel maar zijn en zich laten zien in de aardse wereld. Ik begrijp dat het niet begrepen kan worden. Maar ik begrijp, jij begrijpt dat dit echt is wat er gebeurt. De buitenwereld, de mensen om ons heen mogen dit gaan zien en voelen. Zoveel licht en liefde wat wij delen en gaan delen. Dit hele ontwakingsproces en al deze universele energie is niet bedoeld om voor onszelf te houden maar te delen met de mensen op ons pad.

 

Translate »