Selecteer een pagina
Kerk en religie

29-9-2022

In het begin van het proces ben ik door donkere nachten van de ziel gegaan. Ik ben opnieuw geboren door mijn eigen geboortekanaal. Ik ben opnieuw gedoopt door een overleden familielid die priester was en tijdens deze doop heb ik heel veel licht gezien. Ik wilde daar blijven omdat het zo goed voelde maar ben teruggehaald omdat ik nog een taak heb op deze aarde. Het waren allemaal bijzondere momenten in mijn bewustwording dat er meer is tussen hemel en aarde en dat we allemaal een ziel hebben waar we goed voor moeten zorgen. Als je goed zorgt voor je eigen ziel hoef je jezelf niet op te leggen aan een ander.

De rol van de kerk.

Het opleggen van een geloof zonder zelf verantwoording te nemen voor je eigen leven. Steeds meer machts-en kindermisbruik binnen de kerk komt weer naar buiten. Is in dit verband het hele kerk- en religie verhaal niet gebaseerd op onderdrukte en weggestopte zelfliefde? De liefde die je diep van binnen bent? Er zijn zomaar wat vragen die in me opkomen als ik hieraan denk. Het seksuele moet onderdrukt worden voor het hogere. Zo wordt een zelf onderdrukt en mag de ware zelf niet naar buiten komen. Waren priesters en nonnen vroeger niet gewoon geïnteresseerd in de mannen/vrouwen liefde? Is er daarom op grote schaal misbruik gemaakt van jonge onschuldige kinderen? Een mens blijft uiteindelijk van nature een seksueel wezen. Wat is dan de liefde die je verkondigd vanuit grote op megalomane manieren gebouwde kerken en kathedralen? Als alle priesters en nonnen heel veel zelfliefde hadden gehad en mochten zijn hoe ze zich diep van binnen voelden, waren ze dan in het systeem van de kerk terechtgekomen? Er moesten heel veel zieltjes gewonnen worden. Voor wie? Hoe verkeerd is dit systeem van macht over onschuldige kinderen. Ik kan hier nog lang over nadenken en er van alles van vinden. Ik kan niet veranderen van wat is gebeurd. Ik kan alleen maar hopen dat meer mensen gaan zien hoe dit systeem heeft gewerkt en nog steeds werkt. Hoe mensen massaal werden en worden onderdrukt en misbruikt door een groep zichzelf hogergeplaatste gelovigen die zichzelf boven anderen voelden en voelen staan.

Diepere bewustwording van een mens zelf kan laten zien dat er ook een andere kant is aan dit verhaal. Dat mensen zichzelf hebben laten misbruiken. Dit is bewustwording van iets wat jou is aangedaan. Iets wat jou is aangedaan is uiteindelijk iets wat je jezelf hebt aan laten doen maar waar jij geen schuld aan hebt. De macht is overgenomen van jouw zelf doordat anderen zeggen het beter te weten dan jijzelf. Het is echter zo dat jij het altijd beter weet wat goed is voor jouzelf als je de macht en de kracht weer in eigen handen gaat nemen. Maar kinderen zijn ten alle tijden hier onschuldig aan en hadden beschermd moeten worden. Dit is massaal niet gebeurd door kinderen dit systeem in te sturen. Voor wat en wie?

9:55 OMG Wat is het toch lekker in de hemel hier op aarde. Starten met Tantra-Yoga. Het hogere opzoeken en later op de aarde afmaken.

My body is not your body but my soul is your soul. Zover uit elkaar en toch zo dichtbij elkaar. Iedere keer weer een stukje verder op die ladder. Ik ben weer klaar voor een nieuwe dag. Ik krijg hier zoveel energie en kracht van. Van buiten-boven en diep van binnen. Mijn ziel. Op de aarde weten wij niet van elkaar wat we doen, waar we zijn. In het universum weet onze ziel elkaar iedere keer weer te vinden en zoeken we elkaar op. Alles is verbonden met de ziel als grote verbindenaar. Mentaal, geestelijk, fysiek is alles in balans. Die ziel van ons woont in onze twee lichamen.

Onze mooie, warme, zachte lieve ziel alleen maar stralen vol met liefde en licht. Steeds meer licht en liefde. Op deze manier kan mijn leven op deze aarde alleen maar mooi zijn. Ik wil niet meer anders leven. My love.

11:05 Na ons energetische samenzijn van de ziel ga ik de yoga-mat op en doe Kundalini-Yoga. Aarden, weer terug in mijn lichaam. De balans is er steeds vaker en dat is fijn om te ervaren. Mezelf in balans brengen en houden. Dat is leven. Mijn overlevingsstand heb ik ver achter me gelaten. Dat is echt een vorig leven. Dit is nu mijn nieuwe leven in een nieuwe wereld.

 

Translate »