Selecteer een pagina
Aboriginal gezegde

26-9-2022

Ik krijg steeds meer het gevoel dat wij niet aards gaan samenkomen. Wij hebben als zelfstandige ziel onze taak te doen op deze aarde. Daarvoor hoeven wij niet aards samen te zijn. Aards samenzijn zou betekenen dat onze spirituele groei stopt. Is dat zo? Maar wij hebben allebei ons gezin waar we ook gelukkig zijn. Daarnaast kunnen we elkaar opzoeken als we dat willen. In liefde. Heel veel liefde. Ik voel je even wat minder en verder weg en dat is goed. Als ik dit nu voel, voelt dat alleen maar steeds beter. Het geeft mij rust en ik weet dan dat jij zelf bezig bent met jezelf en anderen. Dat is fijn en rustig. Ik wil jou niet meer energetisch claimen in de keus en keuzes die jij maakt. Is dat nu niet precies waar het tweelingzielenproces over gaat? Het losmaken van de energetische verbinding, zodat je verbinding maakt met jezelf als zelfstandig levend en ademend wezen. Leven vanuit hart en ziel. Wij hebben allebei heel veel liefde te geven op ons eigen stukje aarde. Onze ziel zweeft daarover heen en bedekt een heel groot gebied dat verbonden is met het grote lichtnetwerk dat over de aarde hangt. Een driehoek op dit stukje aarde waar wij ons bevinden. Het is goed. Jij daar en ik hier. Als we maar af en toe even in liefde bij elkaar mogen komen. Dit ziet niemand en weet niemand. Maar toch is het er. Deze liefde. Onze liefde. Onze liefde is een heilig huwelijk en bestaat in het universum en in mijn dagboek. Onze zielsliefde. Geen geheim voor ons. Ons eerlijke en ware verhaal.

Waarom delen niet meer mensen hun dagboek?

Ik ben heel benieuwd naar meer ware en eerlijke zielsverhalen. Recht vanuit hart en ziel. Dit is wat mensen willen horen en lezen in de nieuwe wereld. Maak van je ziel geen geheim.

Zouden wereldleiders ook een dagboek hebben? Wat zou daarin geschreven staan? Wat is hun plan en visie op de mensheid? Is dat korte of lange termijnplanning? Is het ego-vervulling of visionair? Alleen maar het allerbeste is goed voor de mensheid. Het hart en de ziel laten werken in liefde. Alleen maar liefde.

Is niet iedereen zijn eigen wereldleider? Zouden we de wereld zo met z’n allen kunnen leiden? Niet meer lijden maar leiden? Je eigen liefdes-wereld-leider zijn. Hoe mooi zou dat zijn voor de wereld. Ik droom lekker verder.

 

 

 

 

 

Translate »