Selecteer een pagina
Vandaag

24-9-2022

6:11 Gisteravond hele koude voeten die maar niet warm leken te worden. Het was of de voeten niet meer bij mij hoorden. Het duurde heel lang en er gebeurde van alles met mijn lichaam. Het werd weer even overgenomen door het universum alsof het niet meer van mij was. Dat ik hier wel mezelf ben maar mijn lichaam niet meer heb. Dat ik verander in een stoffelijk zijn. Ik heb een lichaam maar ik ben niet mijn lichaam. Dit is weer een bijzondere gewaarwording. Ik kan dit niet goed uitleggen wat ik meemaak. Zo bijzonder.

Het blijft dan ook fijn om dit allemaal op te schrijven en zo mijn diepste zielsgevoel te delen met het papier en op mijn website die ik het universum instuur. Teruglezend word ik blij van mijn eigen schrijven. Dat ik mezelf nu eindelijk begrijp. Dat het helemaal niet zo belangrijk is dat anderen mij niet begrijpen. Dat zou fijn zijn maar niet het allerbelangrijkst. Ik weet nu wat mijn doel is op deze aarde en realiseer me heel goed dat ik maar een hele kleine spil ben. Ik hoef me dan ook niet belangrijker voor te doen dan ik ben. Ik ben nietig, maar waardevol. Dat te voelen is een Godsgeschenk. Ik hoop nog lang op deze manier te mogen leven op deze aarde. In gezondheid, vrijheid en vrede.

7:55 Zielsaanraking.

Jij bent de vrouw van mijn dromen. Mijn werkelijkheid. Ik droom mezelf verder in mijn werkelijkheid. Tot op een dag deze droom werkelijkheid wordt op aarde. Wij dromen verder in onze aardse werkelijkheid. Maar wij zijn samen. Visualiseren. Manifesteren. Mezelf goed en blij voelen als ik aan jou denk, jou voel. Onze ziel is blij…en mooi…en lief…en zacht.

8:44 Liggend in bed. Jou voelen. Er kwamen tranen bij de vraag aan jou of mensen jou begrijpen. Het waren mijn tranen. Maar ik voelde dat het ook jouw tranen waren. Wij worden niet begrepen. Maar ik begrijp jou en jij begrijpt mij. Dat is alles dat er is. Het was fijn om even met je te praten. Mijn hart zocht jouw hart. Ze smolten samen. Gewoon onze ziel die denkt aan elkaar. Zo zijn wij bij elkaar. Wij begrijpen elkaar. Allesomvattende liefde. Jij en ik. Wij stegen even samen op. Wat zou ik jou graag even aards aan willen raken. Geduld. Het universum bepaalt. Dus vertrouwen dat het goed komt en goed is. Zijn.

 

 

 

 

 

Translate »