Selecteer een pagina
Vandaag

22-9-2022

Ik ben vroeg wakker. Ben jij ook vroeg wakker? Ik krijg door dat het nu gaat beginnen. Er gaan meer mensen een bewustwordingsproces in. Mensen voelen dat de verbindingen weg zijn. Ze zijn de verbinding met zichzelf kwijt. Gaat het proces waar ikzelf al een paar jaar in zit nu ook starten bij vele anderen? Er wordt gesproken over een massale ontwaking. Als er een massale ontwaking gaat plaatsvinden is er dan ook sprake van een massale hypnose? Zijn mensen zich genoeg bewust van wie ze echt diep van binnen zijn? Willen mensen graag blijven zitten waar ze zitten en willen ze blijven leven zoals ze altijd hebben geleefd? Maar de energie van de aarde gaat omhoog dus gaan mensen dit voelen. Er gaan weer echte hartverbindingen gemaakt worden. Te beginnen bij jezelf. Alleen zo kun je verbindingen maken met anderen in de toekomst. Je kunt hier veel over lezen om dit te gaan begrijpen. Maar uiteindelijk zal een mens dit proces zelf moeten aangaan. Willen aangaan. Dit is een wereldwijd proces dat enorm aan het versnellen is. Het is te hopen dat nog veel mensen kunnen instappen en het bij kunnen houden wat er energetisch gebeurt omdat er steeds meer licht zal zijn. Ik ben blij dat ik al door dit proces ben gegaan. Ik kan dit niet bij anderen veranderen. Ik kan er alleen maar voor anderen zijn.

Ik vraag mezelf af of er een toekomst is voor mij in Nederland. Heel Nederland wordt volgebouwd en overal wonen mensen. Er is steeds minder ruimte voor de natuur waar ik graag in wil zijn. Is er voldoende frisse lucht en een gezonde grond om gewassen te verbouwen? Nederland is één grote stad aan het worden. Een Smart city. Wonen en werken in deze stad van de toekomst. Blijven mensen zo nog steeds slaven van het grote geld? Blijven we mens of worden we robots in dienst van anderen?

8:00 Met hart, ziel en buik en alles samen energetisch de liefde bedrijven. Elkaar visualiseren en elkaar beminnen en verwennen. Ik voel me zo goed hierbij en ben zo blij met jou. Samen komen en samen zijn. Hoe mooi, lekker en fijn was het weer. In open energie. Wij staan open naar elkaar. Ons hart kwam samen. Ons hart was één. Ons hele lichaam werkt hieraan mee. Van binnen en van buiten. Geen geheimen meer voor elkaar. Dit is de ultieme liefde voor mij. Onvoorwaardelijk en puur. Dit neemt niemand mij meer af. Wij. Ik en jij.

 

 

 

Translate »