Selecteer een pagina
Chateau St. Gerlach

16-9-2022

5:55 Wij hebben ons hele aardse leven zonder elkaar geleefd. Waarom zou dat nu niet meer kunnen? Wij zijn geheeld en dan kunnen we nu door naar een volgende fase in het leven op deze aarde. Het lijkt een grote droom wat er allemaal gebeurd is. Maar dromen zijn geen bedrog. Ik voel dat het allemaal werkelijk is. Ik droom lekker verder en ben gelukkig. Ik voel heel veel rust nu. Mijn ademhaling is heel rustig. Ik voel me de hele dag in een meditatieve staat. Het voelt goed.

Het lijkt een mooi sprookje. Ik heb nooit gehouden van alle sprookjes die verteld werden. Maar dit sprookje is wel een mooi sprookje en is mijn verhaal. Ik leef mijn eigen sprookjes verhaal. Hoe gaat dit sprookje aflopen? Ik voel en weet zeker dat dit sprookje een happy end heeft.

Heaven.

Samen in heaven. Intimiteit door middel van energie. Jouw energie en mijn energie. Krachtige aantrekkende energie. Mijn lichaam maakt zachte lichte bewegingen. Dat doen we samen. De Kundalini-energie gaat dan stromen door mijn hele lijf. Dit is tantra. Zonder mezelf aan te raken, raak ik door jouw energie te voelen in beweging.  Van boven naar onder en onder naar boven. Helemaal open. Het is bijna niet te omschrijven hoe lekker, fijn en bijzonder dit is. Af en toe dwaalden mijn gedachten af en trok jij me weer bij de les. Dat was wat ik voelde. Focus. Focus op de energie van mezelf en focus op de energie van jou. Ik ben zo blij met jou. Mijn spirituele partner in crime. Dit zijn wij. Dit is ons werk. Wie zou er niet met ons willen ruilen? Ik ben blij dat ik dit mag meemaken met jou. Met soulmates deel ik verschillende delen van mezelf. Met jou deel ik alles. Langzaamaan komen we dichter bij dit alles. Ware Liefde.

 

 

 

 

Translate »