Selecteer een pagina
Aruba-Fontein Cave

15-9-2022

4:00 Wij hebben aards een compleet ander leven geleefd. Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat onze ziel elkaar gevonden heeft. Maar wel bijzonder mooi. Niet makkelijk maar wel mooi. Ik kan je nu wat makkelijker loslaten en je bent wat verder weg. Toch ben je nooit ver weg. Jij bent altijd dichtbij. Toch voel ik ook weer tijdverschil. Ik ben vroeg wakker en vroeg moe. Hier zal ik zelf weer mee moeten dealen. Ik voel nog steeds dat ik naast dat ik van mezelf hou, van twee mensen hou. Aards en spiritueel. Maar toch kan dat op deze aarde niet samen. Helaas. In mijn bovenwereld kan dat wel. De vrije open onvoorwaardelijke pure liefde voor iedereen en alles. Zo wil ik alleen nog maar leven.

Ik wil heel graag mensen helpen om energie weer te laten stromen. Werken en financieel zelfstandig worden. Op eigen benen staan. Dat is wat ik wil. In liefde voor iedereen. Dat ben ik en dat is de mens die ik wil zijn.

8:00 Ik heb een droom. Ik word gelanceerd en omhoog geschoten naar een andere planeet. Ik ben verbaasd wat ik daar zie. Gewoon een leven zoals hier op aarde. De mensen waren blij en alles was er te krijgen. Veel verse groenten en gezond eten. Maar ik vond het er nog heel druk. Zoveel mensen met geld die de drukte van deze aarde ontvluchten. Ik kwam wat bekenden tegen die daar gelukkig waren. Maar voor mij was het te druk. De aarde ontvluchten omdat het hier te druk is…Je kunt nooit vluchten voor drukte. Drukte zit in je hart en in je ziel. Als je je hart hier op aarde rust geeft, kun je ook hier een heel rustig leven leiden. Niet lijden. Maar het was een leuke ervaring. Reizen naar andere planeten, zonder je echt fysiek te hoeven verplaatsen. Ik word wakker en ben blij dat ik hier ben en hier mag zijn met hart en ziel. Dat ik hier mag leven. Dit is waar ik nu moet zijn. Ik ben vanaf nu altijd waar ik op dit moment wil zijn.

 

 

 

Translate »