Selecteer een pagina
Mirah en Senna

13-9-2022

“Mijn gevoel laten bepalen hoe ik mijn gedachten naar buiten breng en niet mijn gedachten mijn gevoelens laten bepalen.”

Op dit moment nemen mijn gedachten mijn gevoel weer even over. Uiteindelijk blijf ik ook een mens van vlees en bloed. Maar wel met een hele sterke ziel.

Wat is de waarheid?

Als jouw waarheid waar is, is mijn waarheid niet waar. Wie ben ik dan? Is het allemaal een illusie geweest? Ik weet dat dit niet zo is. Maar dit gevoel komt naar boven omdat mijn gedachten het overnemen. Woorden en wat ik recent gezien heb in het aardse blijven toch vraagtekens oproepen. Heb ik het dan toch verkeerd gezien en gevoeld? Maar wat is het dan wel? Ik heb hier vannacht weer verdriet over gehad. Jouw waarheid is niet mijn waarheid. Maar dit is aards. Ik wil niet dat er alleen maar een zielswaarheid is. Want dit alleen is de waarheid.

Ik weet dat ik je helemaal los moet gaan laten. Maar dan moet jij mij ook los gaan laten. Waarom kan ik anderen wel loslaten en jou niet? Die energetische banden krijg ik maar niet los. Ik weet dat die verbinding er is. Toch wil ik deze los hebben om in alle vrijheid, zonder afhankelijk te zijn van wie dan ook, een vrij leven te kunnen leven. Leven in echte vrijheid. Ik kan jouw leven niet bepalen. Ik kan beslissingen begrijpen, maar niet bepalen. Dus loslaten.

Ik wil gaan proberen om niet te veel spiritueel meer samen te komen. Dit kan door middel van diepe buikademhaling. Ik weet nu al dat als ik dat doe, het gevoel naar jou toe weer sterker wordt…Dus laat ik het niet toe en ontken dan dat gevoel. Dan ontken ik dus ook weer mijn eigen gevoel. Dat is nu net wat ik niet meer wil. Eigenlijk is het heel simpel. Ik wil heel graag bij je zijn. Het doet pijn om niet bij je te zijn. Maar die pijn wil ik niet meer voelen.

Ik weet dat je fysiek verder weg bent bij mij. Hoewel het lastig is wil ik gaan proberen om niets meer in te vullen. Ik heb vannacht andere hulp van boven gevraagd om mij te helpen om jou in vrijheid en liefde los te gaan laten. De banden los te maken. Ik krijg daar geen antwoord op. Ik weet ook niet of op deze aarde mij iemand daar mee kan helpen. Dan komt toch weer het alleen zijn en alleen voelen omhoog.

Ik wil me niet meer alleen voelen. Ik wil zo graag mezelf zijn en mezelf delen. Het liefst met jou. In alle vrijheid.

Het blijft een zwaar proces. Het mooie is dat ik wel steeds sneller weer in een hogere frequentie kom. Alles is ergens goed voor. Door even terug te vallen in ego en negatief voelen, is daarna het gevoel en de positiviteit weer groter. Weer een stukje losgelaten.

Ik wil de wereld weer in. Mensen zien en ontmoeten. Vanuit begrip en liefde. Niet meer alleen gericht op jou. Deze helende en voedende liefde delen met vele anderen. Deze liefde zal er altijd en eeuwig zijn.

 

 

Translate »